Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Fire & Emergency Excellence Awards 2020

Οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της αγοράς, οι οποίες συμβάλλουν στην ασφάλεια εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, βραβεύθηκαν στα Fire and Emergency Excellence Awards...

Στην πρώτη διοργάνωση της Boussias Communications για τον ευρύτερο κλάδο των ασφαλών εγκαταστάσεων, επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και υπηρεσίες πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών και λύσεων. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα βραβεία τους και να φωτογραφηθούν την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στο Tzaferi 16.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Δρ. Μιχάλης Χάλαρης, Ανώτατος Αξιωματικός Π.Σ., Καθηγητής Πυροσβεστικής Ακαδημίας ΚΕ.ΜΕ.Α, δήλωσε: «Γύρω από την παθητική και ενεργητική πυροπροστασία, αλλά και τη διαχείριση εκτάκτων αναγκών έχει αναπτυχθεί σημαντικός όγκος οικονομικής δραστηριότητας. Μέσω των συγκεκριμένων βραβείων, αναδείξαμε τη συνεισφορά της αποτελεσματικής διαχείρισης της ασφάλειας και πυρόσβεσης εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, στο πλαίσιο της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και οργανισμών».

Fire & Emergency Excellence Awards 2020

Βραβεία Το κορυφαίο βραβείο απονεμήθηκε στην επιχείρηση με τα περισσότερα βραβεία στο σύνολο. Σε αυτό το πλαίσιο, Safe Company of the Year αναδείχθηκε η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Στις κατηγορίες του δεύτερου πυλώνα «Activities», Gold βραβείο απέσπασαν η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (4 Gold) και η Cultcom Conferences Consulting & Heavy Industry Solutions.

Τιμητικοί υποστηρικτές των βραβείων ήταν οι εξής: ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, Πανελλήνια Ένωση: Η Πυροπροστασία, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών, Διϊδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών», Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Security Excellence Awards 2019

Οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της αγοράς βραβεύθηκαν στα Security Excellence Awards

Σε διάχυτο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Tετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στο Radisson Blu Park Hotel, η Τελετή Απονομής των Security Excellence Awards 2019. Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 130 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Security Excellence Awards 2019

Στην πρώτη διοργάνωση της Boussias Communications για τον ευρύτερο κλάδο του Security, επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών. Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Έλλη Παγουρτζή, Υπεύθυνη Έργου «Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών» του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), άνοιξε τη βραδιά και συνεχάρη τους νικητές, λέγοντας: «Θα ήθελα να τονίσω ότι ο αριθμός των συμμετοχών αποδεικνύει ότι τα Security Excellence Awards 2019 καλύπτουν μια σημαντική ανάγκη ευγενούς άμιλλας και αναγνώρισης του έργου των επιχειρηματιών του ευρύτερου κλάδου της ασφάλειας, τα οποία φιλοδοξούμε να γίνουν θεσμός».

Την παράσταση έκλεψε ο Marc Polymeropoulos, former Senior Intelligence Officer και παρασημοφορημένος ανώτατος αξιωματικός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο οποίος ανέλυσε τις προκλήσεις της ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταλήγοντας: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στα Security Excellence Awards 2019. Συγχαίρω θερμά όλους τους νικητές, καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν την Ελλάδα, την Ευρώπη και -θα ήθελα να προσθέσω- τους φίλους σας στην Αμερική».

Βραβεία

Στις κατηγορίες του πρώτου πυλώνα «Premises», Gold βραβείο απέσπασαν οι Ζαριφόπουλος (3 Gold), ESA Security Solutions (2 Gold), Lamda Olympia Village και Cubitech.

Στις κατηγορίες του δεύτερου πυλώνα «Activities», Gold βραβείο απέσπασαν οι Cubitech (2 Gold), ESA Security Solutions (2 Gold), Μega Sprint Guard, Ovit Innovating Security, Personal Security, ΕΡΜΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, Missionware, AA ALARM, Terracom και IFSAS Solutions.

H σημαντική βραδιά του κλάδου Security ολοκληρώθηκε με δύο κορυφαία βραβεία που απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις με τα περισσότερα βραβεία στο σύνολο, έτσι: Security Service Provider of the Year αναδείχθηκε η ESA Security Solutions και Security Supplier of the Year αναδείχθηκε η Cubitech.

Χορηγός της πρώτης διοργάνωσης Security Excellence Awards είναι η IFSAS Solutions.